Punainen tehotiimi esittäytyy

Blogissani seikkailee hassuine sattumuksineen ja hupsuine touhuineen neljä suurta punaista persoonaa, jokainen täysin omanlaisensa.

Jaffe on keski-ikäinen herrasmies, joka yrmystä olemuksestaan huolimatta omaa rakastavan ja hellän luonteen. Nuorempiaan se ojentaa tiukoin, mutta hellin ottein. Nuoremmat ihailevat sitä, johon herra itse vaikuttaa toisinaan hyvin työlääntyneeltä. Mutta taitaa silti salaa vähän nauttia.



Fami puolestaan on pari vuotta Jaffea nuorempi, ehdottomasti viimeisen päälle stereotyyppinen kissa: omatahtoinen, omaehtoinen, omanarvontuntoinen, ylpeä, kekseliäs ja viimeisen päälle oman tiensä kulkija. Toisena päivänä se nauttii pitkistä paijailusessioista, toisena päivänä se haluaa vain rallittaa pikkuveikkojensa kanssa - ja seuraavana pätkii niitä turpaan, jos yrittävät tulla metriä lähemmäs.




Reino on hassu pieni mies. Kiltti, sympaattinen, kaikkia rakastava herkkäpoika. Reinon elämän kantavat pilarit ovat hyvä ruoka, oma ihmiset, kissaveikat ja ylitsepursuava rakkaus. Varsinainen hellyyshurinaattori, josta kyllä vauhtiakin löytyy. Paljon.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä joukkoon kuuluu Simeoni aka Simppa, joka muistuttaa olomuodoltaan pääsääntöisesti joka paikkaan säntäilevää, oranssia karvaista vilahdusta. Simppa on aina kaikkialla, joka paikassa, siellä, täällä, tuolla. Ekana. Ehdottomasti. Kunnon elosalama. Vauhti-veikko. Ja rakastaa. Kaikkia. Etenkin muita kissoja. Niin, ettei suorastaan pysy jaloillaan, vaan väkisin kellahtaa kyljelleen.




Yhdessä tää puna-armeija muodostaa touhutiimin, joka paitsi saa mut nauramaan katketakseni, myös harmaannuttaa hiukseni ennenaikaisesti. Päivääkään en silti vaihtaisi. Tylsää hetkeä näiden kanssa ei ole ja tuskin ikinä tuleekaan. Parasta on ihana kissamaisuus arjessa - vaikka välillä se saakin ärräpäät lentelemään.

Tervetuloa seuraamaan meidän kissa-arkea kaikkine mutkineen, suorineen ja ryttääntyneine mattoineen!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit